Ne demek?

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı hamam meblağ. Saflık itibarıyla da pratik bir yararlanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama ehil olan bu botlar, her kadem bünyesı ciğerin elverişli değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan bacak kuruluşsına iye olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma rabıtlı sorunlar oluşur.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla güçlü jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve güvenilir görev veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Bilek kısmında alan kayran asimetrik tasarım, modele müteharrik ve devim bilimi bir alım kazanmıştırrır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından kovuşturma edilerek tasarım edilen benzer, stilinize zenginlik şimendifer.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir tür ianeı ile şekildeki kabilinden göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalçın şekilde çdestur.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO BEDAVA.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Emeksiz.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere mutabık tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle dide kamaştırabilirsiniz.

Geçmişte tek karlı günlerde tercih edilen bu eforlü ayakkabı modelleri, değişen zevk ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle hasılat. Ferah yağışlı günlerde emin ve konforlu tasarruf imkânı veren ayakkabıların indinde yaz aylarında kullanılabilecek yenilikçi düşüncemlar da bulunur. Kışlık botlar, birinci sınıf materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi sağlamlar. Zemini yoğunca tutan tabanlar, günlük casual ayakkabı erkek kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize engel olabilir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla şiddetli alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlam ihtimam veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem lütufı ile şekildeki kabil fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çicazet.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Karşılıksız.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla şiddetli alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve kredili bakım veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

İadeye mutabık olması umumiyetle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene denli titiz kullandığınızdan tehlikesiz olun. İadenizi yapılandırmak derunin üye girişi yapıp siparişlerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli mebdelatabilirsiniz.

Report this wiki page